Home
  
 

 

foto impressie

assortiment

contact

Voordelen Ecolife

de Aloe plant

 

Tel: 0113-214120

bel onze ecolife telefoniste

   
   
   
   
   
   
   
  aloe vera creme ecolife eye therapy
   
 

 

   
 

Echte aloe vera

 echte aloe vera

ecolife pure aloe vera gel

De aloe vera drank bestaat uit 99.7 % pure aloe vera gelei, 0.1 tot 0.2% natuurlijke PH-buffer  plus 0.12 %  natuurlijke conservering en natuurlijke zouten. Samen is het complete product dus 100%. Een fles aloe drink bestaat dus uit 99.7 % Aloe vera uit het binnenblad.

NIET gemaakt van in water opgeloste aloevera poeders zoals vele merken inmiddels wel.

Er zitten dus geen andere stoffen in, is niet gemaakt uit concentraten en weer verdund of uit poeders gemaakt maar is puur en zuivere Aloe Vera uit het binnenste van het blad. U kunt het wel aanlengen/verdunnen op het moment dat u het gebruikt. Dus pas bij inname mengt u het met water of een vruchtensap. 

STS aloĆ« vera dranken zijn zonder kleurstoffen of  smaak-versterkers gemaakt. Hierdoor verandert de smaak en kleur constant afhankelijk van de periode van oogst, weersomstandigheden voor de oogst etc. Ecolife smaakt niet bitter omdat de aloine en het bittere gele sap dat tussen het blad en de gelei zit NIET is meeverwerkt.

Vers geperst ? Kwaliteitscontrole !

Vers geperst is natuurlijk vanzelfsprekend en na 17 dagen van micro-organische testen wordt het voor u absoluut koud afgevuld ! Nog eens 7 dagen micro testen, en als alles goed is, ingepakt voor u als consument! Alleen het beste is goed genoeg voor Ecolife!

 

IASC , wie wat waar:

Noot: Volgens het IASC moet een aloe product minimaal 20% Aloe bevatten om de naam pure Aloe Vera te mogen dragen. Als bijv. op het etiket staat: bevat 100% gestabiliseerde aloe vera betekent dit dat er aloevera inzit die voor 100% gestabiliseerd is. Niet dat er 100% (oftewel dat het product enkel uit aloe bestaat )en er niets anders  in zit! Op het etiket mag dan staan 100% aloevera! Dit is erg verwarrend en wij hebben dan ook gevraagd om deze benamingen te verbieden daar het alleen onduidelijkheid bied voor  voor potentiele kopers.

U kunt een creme kopen waar het waarborgzegel van de IASC opstaat terwijl er een aloevera aandeel van 15% inzit!Let wel, 15% aloe vera, niet meer!  De aloe die erin is verwerkt is dus geheel volgens de kwaliteitsnormen en waarden van het IASC gemaakt dus mag men het iASC logo erop plakken. Deze 15% mag natuurlijk volgens het IASC ook 1/200ste deel x 15% zijn....(poeder oplossing) oftwel 0.08% aloe vera.....

Bewezen is dat pure "aktieve" aloevera gel of sap bij inname het beste werkt. Deze producten heten vaak aloevera gel of drink.

Een goed aloe vera product heeft GEEN extra toevoegingen nodig! Geen sorbitol, smaakversterkers, kleurversterkers etc. Alleen een beetje natuurlijke conservering tegen het te snel oxideren en vorming van bacteriƫn. Ook kunt u aloe vera gewoon gebruiken in thee of hete drank! Alleen de aloe vera gel niet koken.

Alle grondstoffen zijn goedgekeurd en gecertificeerd en overtreffen ruimschoots de eisen zoals gesteld door het IASC en ARF. De cremes en lotions zijn samengesteld uit organisch gekweekte aloevera en voldoet ook aan de eisen van het ministerie van Agricultuur.

producten zijn NIET GETEST op dieren.

De Gel en Juice worden op gepatenteerde unieke wijze door een vaccuum proces en flash cooling volledig geconserveerd in minder dan 3 minuten en in een FDA en onder California Food Law gecertificeerde facility absoluut zonder enige vorm van warmte gebotteld!

Hierdoor garandeert STS dat de bio-active werking voor 100 % gegarandeerd is! Steeds meer onderzoekers kiezen voor hun onderzoeken deze actieve aloe vera omdat de kwaliteit de hoogste is in haar soort! De producten hiermee gemaakt vallen dan ook op door een neutrale originele smaak en geur met het hoogst haalbare werkende aandeel aktieve ingredienten.

STS garandeerd u dat de producten NIET verdund zijn! Men kan natuurlijk altijd Actieve Aloe vera inkopen en voordat het eindproduct u bereikt bij het afvullen water toegevoegen! Door verschillende en uitgebreide laboratorium testen garanderen wij u het zuiverste aloe vera product dat zonder verhitting gebotteld is. Om dit te bereiken testen wij dan ook in totaal meer dan 24 dagen de aloe vera op elke mogelijke verontreiniging voordat deze wordt vrijgeven !

 

  • STS Health Supplies BV te Goes
  • Telefoon: 0113-214120;
  • Of fax: 0113-229485
  • Klaverpad 13, 4461 MD, Goes, Nederland

 
 
Copyright © STS Health Supplies BV All rights reserved.