Aloe Vera Dranken

nature products & private label

Aloe Vera dranken van de Gel – de gemalen gelei uit het binnenblad van de plant.

De echte aloe-vera Gel vol met stukjes aloevera vezels. Niet ingedikt – enkel gemalen.

Bevat geen sorbitol = zoetstof, verboden in baby producten, geen verdikkingsmiddel als Xanthan, geen kleurstoffen.

Ecolife aloe vera Gel is zeer sterk. Gerekend naar de waarde voor pure aloe vera volgens het IASC ( International Aloe Science Council) mogen we stellen dat de Ecolife Gel meer dan 2 x de norm voor pure aloe vera is. Ecolife gebruikt enkel het parenchym ( de gelei) uit het binnenblad en het gaat zo de fles in. Het wordt niet industrieel verdund en daarna ingedikt met Xantaan gom, sorbitol enz.

Uitsluitend gebruik van biologisch gekeurde velden.

Zuiver en puur: Omdat Ecolife Aloe Vera Gel niet verdund is, is de pure gel voor 100% aanwezig. Het is niet nodig om deze aloë in te dikken, iets wat andere concerns als bijvoorbeeld Forever Living Products ( FLP) wel doen met de “gestabiliseerde” Gel. Ecolife gebruikt geen verdikkingsmiddelen als xanthaan, sorbitol etc.

Ecolife Aloe Vera Gel is zo krachtig dat volgens de officiële norm van het International Aloe Science Councel ( IASC) we mogen stellen dat 1 fles Ecolife van 1 liter net zo sterk is als 2,4 liter puur aloevera sap. U kunt de fles dus verdunnen met meer dan 1 liter water of vruchtensap en dan heeft u volgens de officiële IASC-norm nog steeds 100% aloe vera.

Ecolife verdunt niet, de bladeren worden hand geschild en de gelei wordt enkel in stukjes gehakseld!

De laxerende aloines, die tussen het buitenblad en de gelei inzitten, worden eraf gewassen en afgespoeld. Deze stoffen zitten niet in de gelei. Verder is het van groot belang dat het blad op de juiste wijze wordt afgesneden. Aloe vera heeft de kracht om zichzelf te beschermen en het blad dicht zichzelf zodat de gel niet kan oxideren.

Omdat oxidatie de kracht van de gel aantast is het van groot belang dat de afgesneden bladeren zorgvuldig worden vervoerd en binnen enkele uren worden verwerkt. Om alles in goede banen te begeleiden wordt er ook conform HACCP gewerkt.

De gewassen bladeren en gefileerde gelei worden grof gemalen en koud geperst. Met het nieuwe procedé hoeven we de aloë niet meer te verhitten!

Vele bedrijven werken nog steeds met verhitting tot 80 en 87 graden, volledig gepasteuriseerd. Bij deze hogere temperaturen gaat een groter deel van de werking verloren. Ook wordt het wel gekookt en zwaar gefilterd om het zo zonder (natuurlijke) conservering te kunnen verkopen. U zult begrijpen dat (dood) gekookte en zwaar gefilterde aloe vera veel minder werkzame bestanddelen bevat en geen enzymatische werking meer heeft.

 

aloë vera gel - Ecolife Aloe Vera

Wilt u ook een aloë vera drank proberen? Kijk in de webshop

Aloe Vera Dranken – voor consument en groothandel

Omdat kwaliteit op 1 staat

Daarom al meer dan 20 jaar Ecolife van STS Health Supplies

Of neem een kijkje op onze Ecolife website

ecolife aloë vera gel en juice bio organic