private label aloe vera producten

nature products & private label

private label aloe vera producten voor uw onderneming

STS heeft meer dan 20 jaar ervaring in het maken van private label producten op basis van aloe vera. In overleg met u stellen we formules samen die naar uw wensen zijn. Heeft u het de juiste formule dan is een goede verpakking van belang. Als u het juiste product heeft kunnen we aan de slag om het product af te vullen, verpakken en naar u te verzenden.

privat label vanaf 1000 stuks

Wij maken producten vanaf 1000 items tot een 100.000 stuks per keer. Van 5ml tot canisters met 40 liter.

Lead time voor het maken van een product is ongeveer 8-10 weken. Inkoop grondstoffen, inplannen, microtesten, verzenden.

Neemt u gerust contact op met ons voor verdere informatie.

email: office@sts-nastureproducts.com

Enkele producten die wij voor u kunnen maken zijn: aloe vera dag en nacht creme, toners, cleansers, shampoo en conditioners, body lotions. Verschillende soorten producten voor herstel van de huid op basis van aloe vera met kruiden.

Dranken van aloe vera. Maar ook producten voor dieren.

Ook leveren we in bulk vele soorten olie voor het maken van cosmetische en huidverzorgingsproducten. Deze biologische oliën zijn verpakt in vaten en of drums van 5kg t/m 200 kg. Enkele voorbeelden zijn Macadamia olie, amandel olie, Jojoba olie, Acai olie, aloe vera olie, granaatappel olie etc.

 

Ook hebben we speciaal voor diegene die niet zo’n grote series wil maken een aloë product voor cosmetica, shampoo etc in een 20 kg verpakking. Makkelijk te verwerken in een kleine hoeveelheid.

Deze aloë is afkomstig van biologische teelt en bevat een hoog aandeel mineralen, sporen-elementen, polysachariden en plant steroïden. Top kwaliteit aloevera die uw product naar een hoger niveau tilt.

kijk eens op Ecolife Aloe Vera. Top producten die we ook voor u kunnen maken.

Kies ook voor een private label product